KOLwebben utför studier och kräver en aktiveringskod för åtkomst.

Kära användare, Just nu pågår en forskningsstudie för att undersöka effekt av användande av KOLwebben. Det innebär att en kontrollgrupp inte kommer att ha tillgång till hemsidan under en period.

Om du deltar i studien och ska använda KOLwebben har du fått en kod som du fyller i här.

Om du är intresserad av att delta i studien kan du ringa 090 - 786 80 40 eller maila tobias.stenlund@umu.se.

Om du inte deltar i studien (varken kontroll eller interventionsgrupp) eller har intresse av att delta i studien men vill använda KOLwebben kan du erhålla en kod för att komma in på KOLwebben genom att maila till kolwebben.fysioterapi@umu.se.

Lycka till med användandet!

Vänliga hälsningar forskningsgruppen bakom KOLwebben vid Umeå universitet
Vänligen ange din aktiveringskod för att få tillgång till kolwebben.se

Du har angett en felaktig kod.

Har du KOL?

Mycket går att göra för att må bättre. KOLwebben innehåller råd och tips framtaget för att kunna må bra och leva med så lite symtom som möjligt. Vi söker nu dig med diagnostiserad KOL som vill delta i en utvärdering.

Syfte: Att undersöka upplevelse och effekt av att använda KOLwebben.

Upplägg: Du följs under 1 år och får vid 3 tillfällen besvara frågor och mäta din vardagliga aktivitet. Lottning avgör om du kommer att få använda KOLwebben eller tillhöra en kontrollgrupp. Allt sker via ditt hem. Det är frivilligt att delta och du kan när som helst avbryta deltagandet.
Studien är godkänd av Etikprövningsmyndigheten. De uppgifter du lämnar till oss behandlas i enlighet med EU:s dataskyddsförordning, GDPR.

Intresserad? Kontakta med. dr. Tobias Stenlund 090-786 80 40. Ansvarig för studien är professor Karin Wadell